Valgiaraštis

SPALIO 25-29 d.

VALGIARAŠTIS 2021-2022 M.M.

Valgiaraščiai sudaryti remiantis A. Bičiušienės

,,Perspektyviniai valgiaraščiai. Technologinės kortelės ir R.Bogušienės ,,Sveikatai palankus technologinių kortelių ir valgiaraščių rinkinys

  2 savaitė Pirmadienis    
       
       
  Pusryčiai    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. kcal
A98 Tiršta ryžių kruopų košė su uogiene (T) 150/20 g. 235,31
G2 Arbata su citrina be cukraus 150 ml 1,63
  Vaisiai 100 g. 112
      348,94
       
  Pietūs    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. kcal
10Sr Rūgštynių sriuba su grietine (T) 150ml/6g 97,30
  Duona juoda 20 g. 43,40
7A Kiaulienos troškinys su pupelėmis (T) 50/37,5 184,69
6Gr Biri perlinių kruopų  košė 75g. 110,76
18Sl Burokėlių salotos su žaliaisiais žirneliais  (A) 50 g. 48,02
36Sl Švž. Agurkas (A) 20g. 2,20
  Vanduo 200 ml.  
      486,37
  Antradienis    
       
  Pusryčiai    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. kcal
A96 Tiršta perlinių kruopų košė su sviestu 150/7,5 211,01
G1 Arbata su cukrumi 150 ml 29,63
  Vaisiai 100 g. 112
      352,64
  Pietūs    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. Kcal
13Sr Daržovių  sriuba (AT) 150ml 68,67
  Duona juoda 20 g. 43,4
31A Keptos paukštienos šlaunelės 100g 253,72
3Gr Bulvių košė 75g. 81,4
1Sl Kopūstų salotos su porais 50g. 56,03
36Sl Švž. Agurkas 20g. 2,2
  Vanduo 200 ml  
      505,42
  Trečiadienis    
  Pusryčiai    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. kcal
A113 Varškės, morkų ir avižinių dribsnių blynai su grietine 100/15 250,18
G1 Arbata be cukraus 150 ml  
  Vaisiai 100 g. 112
      362,18
  Pietūs    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. Kcal
S1Sr Burokėlių sriuba su bulvėmis (T) 150ml./6g. 90,07
  Duona juoda 20 g. 43,4
89A Varškės spygliukai su sviesto – grietinės padažu 150/20 362,75
  Natūralios vaisių sultys 200ml. 105
      601,22
  Ketvirtadienis    
  Pusryčiai    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. kcal
A101 Tiršta kukurūzų kruopų košė su sviesto-grietinės padažu (T) 150/20 g. 273,03
G3 Kmynų arbata be cukraus 150 ml 7,49
  Vaisiai 100 g. 112
      392,52
  Pietūs    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. Kcal
17Sr Ankštinių daržovių (pupelių) sriuba su bulvėmis (AT) 150ml 93,56
  Duona juoda 20 g. 43,4
34A Maltas paukštienos kepsnys 75g. 171,36
5Gr Biri ryžių kruopų košė 75g. 127,94
14Sl Morkų, obuolių, porų salotos 50g. 60,39
37Sl Švž. Pomidoras 20g. 3,4
  Vanduo 200 ml.  
      500,05
  Penktadienis    
  Pusryčiai    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. kcal
A91 Omletas 80g. 144,33
Sl41 Žalieji žirneliai 40 25,6
G2 Arbata su citrina be cukraus 150 ml 1,63
  Duona juoda 20g. 43,4
  Vaisiai 100 g. 112
      326,96
       
  Pietūs    
Receptūros Nr. Recepto pavadinimas Kiekis, mat.vnt. Kcal
12Sr Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis( AT) 150ml 78,45
  Duona juoda 20 g. 43,4
59A Daržovių troškinys su dešrelėmis (T) 100/100 g. 441,71
  Vanduo 200 ml  
      563,56